សារធាតុខ្លាញ់ជំនួយសុខភាព

Print
សារធាតុខ្លាញ់ជំនួយសុខភាព

សារធាតុខ្លាញ់មានមុខងារមួយចំនួននៅក្នុងអា
ហារប្រចាំថ្ងៃរបស់យើង។

  • ខ្លាញ់ជួយរក្សាប្រព័ន្ធខួរក្បាល
    និងសរសៃប្រាសាទរបស់យើង
  • ជួយដល់ការស្រូបយកវីតាមីនពីខ្លាញ់រលាយ
  • បន្ថែមរសជាតិដល់អាហារ
  • ជួយភ្នែក ស្បែក ឆ្អឹង និងក្រចក
    ​របស់យើងមានសុខភាពល្អ

ខ្លាញ់ជំនួយសុខភាពមានប្រភពពី៖

  • ត្រី និងខ្លាញ់ត្រី
  • ប្រេងអូលីវ
  • គ្រាប់ធញ្ញជាតិ
  • អាវ៉ូកាដូ

ដើម្បីបន្ថយការទទួលជាតិខ្លាញ់៖

  • ចៀសវាងការញ៉ាំអាហារចៀន/បំពង
  • ដុត អាំង ស្ងោរ ឬចំហុយអាហាររបស់អ្នក
  • ប្រើទឹកជ្រលក់ ទឹកស្រូបអាហារ
    ទឹកជ្រលក់សម្រាប់ផ្ទាប់សាឡាត់ (salad
    dressings) ទឹកម៉ាយ៉ូនេស (mayonnaise)
    ប៊ើរ និង​ប៊ើរផលិតពីរុក្ខជាតិ (margarine)
  • ជ្រើសរើសញ៉ាំប្រភេទមានជាតិខ្លាញ់ទាប
    ឬមិនមានជាតិខ្លាញ់ សម្រាប់អាហារដូចជា
    ទឹកដោះគោ ទឹកដោះគោជូ ដំណាប់បៀក
    (spreads) ទឹកជ្រលក់សម្រាប់ផ្ទាប់សាឡាត់
    (salad dressings) និងអាហារសម្រន់)

លាយបញ្ចូលខ្លាញ់ជំនួយសុខភាពជាមួយអាហារ
របស់អ្នក៖

  • ញ៉ាំត្រីឲ្យបានពីរបីដងក្នុងមួយសប្តាហ៍
  • បន្ថែមគ្រាប់ធញ្ញជាតិមួយចំនួន ឬអាវ៉ូកាដូខ្លះៗ
    ​ជាមួយសាឡាត់
  • ប្រើប្រេងអូលីវបន្តិចក្នុងការចម្អិនអាហារ

រើប្រាស់ផលិតផល Herbalife ក្នុងអាហារមានតុល្យភាព
និងខុសៗគ្នា ដែលជាផ្នែកមួយនៃ​របៀបរស់នៅ​យ៉ាងរស់រវើ
កមានសុខភាពល្អ។ សូមមើលកញ្ចប់នីមួយៗ សម្រាប់ជាការណែនាំអំពីការប្រើប្រាស់ ហើយ មិនត្រូវ​ញ៉ាំលើសចំណុះដែលបានណែនាំឡើយ។ សូមដាក់ផលិតផលឲ្យផុតពីដៃក្មេង។



km-KH | 2019-06-20 01:55:31 | NAMP2HLASPX04