មាន់បំពងរសជាតិហឹរ Cacciatore

សំរាប់២នាក់
Print
មាន់បំពងរសជាតិហឹរ Cacciatore

ប្រភេទអាហារពេញនិយមរបស់អ៊ីតាលីខាងត្បូង

គ្រឿងផ្សំ៖

  • សាច់ទ្រូងមាន់យកតែសាច់ និងស្បែក កណ្តាល 2ដុំ
  • អំបិល និងម្រេច ដើម្បីផ្តល់រសជាតិ
  • ខ្ទឹមបារាំងក្រហម 1/2កំពឹស ដោយហាន់ជាចំណិត
  • ខ្ទឹមស 6កំពឹសចិញ្រ្ចាំ
  • capers 1 ស្លាបព្រា
  • ជីក្រហមស្រស់ 2 ស្លាបព្រា ឬជីក្រហមស្ងួត 2 ស្លាបព្រា
  • ម្ទេសក្រហមបុកស្ងួត 1/2 ស្លាបព្រា
  • ប៉េងប៉ោះកំប៉ុង 400g
  • ម្ទេសក្រហម 2 ហាន់ជាចំណិត

វិធីធ្វើ៖

ប្រឡាក់សាច់មាន់ជាមួយអំបិល និងម្រេច។ បាញ់ស្រ្ពៃយ៍ចម្អិនដាក់ខ្ទះ បន្ទាប់មកចម្អិនសាច់មាន់ឲ្យឡើង​ពណ៌ក្រឡាត​ដោយកម្តៅល្មម រយៈពេល 3 នាទីនៅចំហៀងនីមួយៗ។

ដួសសាច់មាន់ដាក់ចាន បន្ទាប់ដាក់ទៅដោយឡែក។ បន្ថែមគ្រឿងផ្សំនៅសល់ដាក់ខ្ទះ និងរម្ងាស់រយៈពេល​ 10នាទី។ ដាក់សាច់មាន់ និងទឹកជ្រលក់ទៅក្នុងខ្ទះវិញ ស្រោចទឹកជ្រលក់ដាក់លើសាច់មាន់។ ស្រូប និង រម្ងាស់ 7 នាទីបន្ថែម ឬរហូតដល់សាច់មាន់ផុយ និងឆ្អិន។

ការវិភាគសារធាតុបំប៉នក្នុងពេលញ៉ាំម្តង៖

កាល់ឡូរីប្រូតេអ៊ីនខ្លាញ់កាបូនអ៊ីដ្រាត
24230 g3.5 g24 g


km-KH | 2019-04-21 19:49:18 | NAMP2HLASPX01